Popunjeno!

ARTOPOLIS I (muzičko – scenski performans), Kosjerić


Tema:

Umetnički program, organizovanje kvalitetnog slobodnog vremena za mlade

Datum:

od 27.07.2017. do 11.08.2017.

Šifra kampa:

VSS23

Broj volontera:

20

Uzrast volontera:

18 - 30

Organizatori kampa:

K-town Group http://artcamp.ktowngroup.org.rs

Opis posla:

Glavni koncept kampa je da se omogući mladim ljudima upoznavanje kroz prevazilaženje barijera međusobnim deljenjem vlastitih interesa i veština. Kamp će biti organizovan u dve grupe: muzičku radionicu i radionicu savremenog teatra. Ideja za muzičku radionicu je bazirana na interkciji zvukova koji dolaze iz različitih kultura, kao i na široj komunikaciji između različitih stilova, ali i drugih kampova u okviru celokupnog projekta. Cilj ove radionice je komponovanje zajedničke, autentične muzičke celine zasnovane sa saradnji i kulturnoj razmeni i razmeni veština. Radionica savremenog tratra ima za cilj da kroz različite glumačke tehnike i kombinacije pokreta kreira jedinstvenu pozorišnu predstavu u saradnji sa muzičkom radionicom.

Za učešće na ovom kampu potrebno je poslati motivaciono pismo. Do online formulara za slanje motivacionog pisma dolazi se klikom OVDE

Smeštaj i ishrana:

Smeštaj je obezbeđen u kućama lokalnih porodica sa obrocima u jednom od lokalnih restorana.

Opis lokacije:

Kosjerić je mali grad u Zapadnoj Srbiji (120 km južno od Beograda) poznat po prelepoj prirodi.

Jezik:

Engleski

Slobodno vreme:

Biće organizovana jedna ekskurzija, kao i predavanja o sintezi i interakciji različitih vrsta umetničke ekspresije

Najbliži grad:

Kosjerić

Posebne napomene:

Neophodno je da učesnici znaju da sviraju najmanje jedan instrument (2 volontera) ili da su zainteresovani za teatar (2 volontera). Opišite svoje znanje sviranja instrumenta ili veštine teatarskog nastupa u motivacionom pismu i pošaljite ga zajedno sa aplikacionim formularom.