Popunjeno!

GODINE SU SAMO BROJ II, Beograd


Tema:

Družite se sa najkul matorcima u Beogradu i oplemenite svoje i njihove živote!

Datum:

od 10.07.2017. do 28.07.2017.

Šifra kampa:

VSS12

Broj volontera:

10

Uzrast volontera:

18-30

Organizatori kampa:

Gerontološki centar Bežanijska kosa ima bogato iskustvo u angažovanju volontera, a 2016. je organizovao svoj prvi volonterski kamp i ostvareni su sjajni rezultati na zadovoljstvo stanovnika Doma i volontera. Zato su odlučili da ovo iskustvo ponove. Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na još jedan volonterski kamp među ovom divnom grupom ljudi. Oni su verovatno najkul matorci u Beogradu! Pogledajte njihov kalendar za 2017: http://www.blic.rs/galerija/naslovna/deke-i-bake-kao-tinejdzeri-korisnici-gerontoloskog-centra-beograd-vole-sve-sto-vole/rb3867e U Centru stanuje oko 600 osoba što ga čini najvećim u Srbiji i jednim od najvećih u Evropi. Građen je po savremenim građevinskim standardima i zapošljava stručna lica koja se brinu o stanarima i stvaraju atmosferu slobode i solidarnog života u zajednici.

Opis posla:

Volonteri će biti angažovani na radu sa starim osobama, stanovnicima centra “Bežanijska kosa”. Učestvovaće u kreativnim radionicama, planiranim sa stručnim licima. Pored toga održavaće baštu, kositi travu, zalivati cveće, raditi na uređenju dnevnog boravka, izvoditi stanare u šetnju i provoditi deo vremena sa njima.

Smeštaj i ishrana:

Volonteri će biti smešteni u četvorokrevetnim sobama centra za negu starih osoba “Bežanijska kosa” sa pripadajućim toaletima i tuševima. Obroci će takođe biti servirani u Centru.

Opis lokacije:

Bežanijska kosa je deo Beograda i pripada opštini Zemun.

Jezik:

Engleski

Slobodno vreme:

U slobodno vreme biće organizovani izleti na kojima će učesnići upoznati kulturno i istorijsko nasleđe Beograda. Volonteri će imati radionice na temu komunikacije sa starijim osobama i o ispunjavanju njihovih potreba.

Najbliži grad:

Beograd