Vredne ruke Evo ruke 4, Zemun Polje


Tema:

Manuelni rad

Datum:

od 05.11.2020. do 08.11.2020.

Šifra kampa:

VSSN20

Broj volontera:

1

Broj slobodnih mesta:

5

Uzrast volontera:

18-30

Organizatori kampa:

Evo ruka je organizacija roditelja dece sa smetnjama u razvoju koja neguje aktivan pristup rešavanja problema u zajednici i od svog osnivanja deluje u različitim poljima socijalne inkluzije dece sa invaliditetom i ostalih ranjivih grupa.

Opis posla:

Volonteri će ušestvovati u pravljenju čestitki čijom prodajom Centar obezbeđuje sredstva za svoje aktivnosti. Vlonteri će pomoći i u izradi i pakovanju korporativnih paketa koji su namenjeni firmama koje podržavaju rad organizacije, kao i potencijalnim donatorima sredstava. Pored ovoga volonteri mogu biti uključeni i u pravljenje zimnice (ajvara) čijom se prodajom takođe obezbeđuju sredstva za aktivnosti organizacije. Volonteri će raditi zajedno sa osobama sa invaliditetom koje su zaposlene u centru tokom leta. Imaće prilike i da nauče kako nastaje i funkcioniše jedno udruženje koje u okviru svojih aktivnosti razvija i neguje socijalno preduzetništvo, volonterizam i razvoj zajednice.

Smeštaj i ishrana:

Volonteri će biti smešteni u prostorijama Inkluzivnog centra.

Opis lokacije:

Zemun polje je prigradsko naselje Beograda i teritorijalno pripada opštini Zemun. Iako se nalazi na samo 30 minuta vožnje od centra Beograda atmosfera i način života stanovnika Zemun polja sličniji su seoskom nego gradskom tipu što ovom delu Beograda daje posebnu draž.

Jezik:

srpski

Slobodno vreme:

Volonteri će imati obuku o tome kako nastaje i funkcioniše grassroot organizacija, koji su principi socijalnog preduzetništva i pokretanje i uključivanje zajednice u aktivnosti organizacije.

Najbliži grad:

Beograd


Prijavi se!