U sredu 17. juna počinje prijavljivanje na međunarodne volonterske kampove u Srbiji!

 

Od srede 17. juna 2020. otvoreno je prijavljivanje za međunarodne volonterske kampove u Srbiji! Pogledajte na sajtu opise kampova i prijavite se na ovom LINKU.

Zašto da izaberete da 10 do 14 dana provedete negde u Srbiji? Evo nekoliko odličnih razloga:

  • Ubedljivo najbolji način da upoznate svoju zemlju – lokalci su vam domaćini, domaću kaficu pijete uz meštane koji su oduševljeni što je međunarodna grupa volontera došla u njihovo mesto, pa vas zovu na slavu, pecanje, da probate domaće specijalitete, pa time postajete počasni gost Požarevca, Kupinova, Deliblata, Tršića, Drače, Donje Toponice, Sremskih Karlovaca, Titela, Ruskog Krstura, Užica, i drugih malih i upečatljivih mesta širom Srbije.
  • Svi troškovi su vam pokriveni osim puta i 2000 dinara participacije za učešće na kampu – pa da sedite kod kuće više biste para potrošili!
  • Volonteri su iz različitih zemalja, pa ne morate da otputujete van zemlje da biste vežbali engleski i upoznali svoje vršnjake „od preko“
  • Radite nešto korisno za zajednicu a interesantno, što verovatno ne biste drugačije imali priliku da radite, na primer, da renovirate seosku školu, crtate murale, radite u zaštićenim prirodnim dobrima kao što su Obedska bara, Deliblatsko jezero Kraljevac, ili organizujete radionice za mlade sa smetnjama u razvoju i još svašta nešto!

 

Očekujemo vas!