Gde i kako se prijaviti


kampove u Srbiji 2023

Pre prijavljivanja na kamp molimo te da dobro pročitaš uslove za odlazak na kamp i o tome šta su kampovi i koji im je cilj.

Na volonterske kampove u Srbiji možeš se prijaviti tako što ćeš popuniti ONLINE PRIJAVU.

Nakon popunjene prijave, važno je da POTPIŠEŠ OPŠTE USLOVE PRIJAVLJIVANJA.

Opšte uslove možeš potpisati u našoj kancelariji u Bulevaru umetnosti 27 na Novom Beogradu. Ukoliko nisi iz Beograda, opšte uslove možeš skinuti i potpisati, a potpisane opšte uslove prijavljivanja nam pošalji poštom na adresu  Mladih istraživača Srbije,  Bulevar umetnosti 27, 11150 Beograd . Ukoliko budete imali bilo kakvih poteškoća oko prijavljivanja, pišite nam na incoming@mis.org.rs ili nas pozovite  na 011/311 13 14 .

Tek kada budeš primljen/a na kamp, dobićeš detaljne informacije o kampu, sa svim neohodnim informacijama o putu, kontaktima organizatora i kamp lidera, savetima šta da ponesete sa sobom a šta nije potrebno itd. U prijavi možeš obeležiti sve kampove na koje bi želeo/la da odeš, po željenom redosledu. Tako bismo prvo videli da li ima mesta na kampu koji si obeležio kao prvi po prioritetu.

Ako želiš da idete sa nekim, obavezno to navedite u prijavi.

Ne postoji poseban kriterijum za odabir. Ko se pre prijavi, dobija mesto. Trudićemo se da ima podjednak broj učesnika i učesnica na svakom kampu. Za pojedine kampove je potrebno poslati pored prijave i motivaciono pismo i to je dodatno napomenuto u opisu.

Kada popunite prijavu, dobićete mejl sa daljim instrukcijama oko potpisivanja i uplaćivanja participacije  za učešće na kampu od 2000 dinara.

Ukoliko se ne javite se i/ ili ne pošaljete potpisanu prijavu i ne uplatite participaciju za učešće na kampu od 2000 dinara vaša prijava neće biti prosleđena organizatoru kampa.

Uplatite participaciju po uputstvu:
Svrha uplate: participacija za učešće na kampu
Primalac: Mladi istraživači Srbije, Bulevar umetnosti 27, Beograd
Račun primaoca: 205-143811-14
Iznos: 2000 din

Ili skenirajte IPS QR kod u vašoj bankovnoj aplikaciji:

NBSIPSQR

Ukoliko ne budeš primljen/a na kamp (nema više mesta), vraćamo ti participaciju za učešće na kampu na račun u roku od nekoliko dana. Međutim, ukoliko  potvrdimo tvoje učešće na kampu, a ti otkažeš ili odustaneš, nećemo moći da ti vratimo participaciju za učešće na kampu.

Ako iz bilo kog razloga ne možeš da dođš na kamp na koji smo te već primili, molimo te da nam to što pre javiš, kako bismo primili nekog drugog. Ako to ne uradite, ostaće nepopunjeno mesto na kampu od koga se mnogo očekuje. Mislite o tome.

Od volontera će se očekivati da poštuju pravila kampa i ponašaju se odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge.

Volonterski kampovi u Srbiji 2023 su otvoreni za punoletne učesnike iz Srbije i održavaju se na srpskom i engleskom.