Gde i kako se prijaviti


otvorene prijave za kampove – kopija

Na volonterske kampove u Srbiji možete se prijaviti tako što ćete popuniti ONLINE PRIJAVU.

Nakon popunjene prijave, važno je da POTPIŠETE OPŠTE USLOVE PRIJAVLJIVANJA.

Potpisane opšte uslove prijavljivanja nam pošaljite poštom, Mladih istraživača Srbije,  Bulevar umetnosti 27, 11150 Beograd . Ukoliko budete imali bilo kakvih poteškoća oko prijavljivanja, pišite nam na incoming@mis.org.rs ili nas pozovite  na 011/3116663.

Tek kada budete primljeni dobijate detaljne informacije o kampu, sa svim neohodnim informacijama o putu, kontaktima organizatora i kamp lidera, savetima šta da ponesete sa sobom a šta nije potrebno itd. Možete upisati u prijavu sve kampove na koje biste želeli da idete, po željenom redosledu. Tako bismo prvo videli da li ima mesta na kampu koji ste označili kao prvi po prioritetu.

Ako želite da idete sa nekim, obavezno to navedite u prijavi.

Ne postoji poseban kriterijum za odabir. Ko se pre prijavi, dobija mesto. Trudićemo se da ima podjednak broj učesnika i učesnica na svakom kampu. Za pojedine kampove je potrebno poslati pored prijave i motivaciono pismo i to je dodatno napomenuto u opisu.

Kada popunite prijavu, dobićete mejl sa daljim instrukcijama oko potpisivanja i uplaćivanja participacije  za učešće na kampu od 2000 dinara.

Ukoliko se ne javite se i/ ili ne pošaljete potpisanu prijavu i ne uplatite participaciju za učešće na kampu od 2000 dinara vaša prijava neće biti prosleđena organizatoru kampa.

Uplatite participaciju po uputstvu:
Svrha uplate: participacija za učešće na kampu
Primalac: Mladi istraživači Srbije, Bulevar umetnosti 27, Beograd
Račun primaoca: 205-143811-14
Iznos: 2000 din

Ukoliko ne budete primljeni na kamp (nema više mesta), vraćamo vam participaciju za učešće na kampu na račun u roku od nekoliko dana. Međutim, ukoliko vas potvrdimo na kampu, a otkažete učešće na kampu, nećemo vam vraćati participaciju za učešće na kampu.

Ako iz bilo kog razloga ne možete da dođete na kamp na koji ste već primljeni, molimo vas da nam to što pre javite, kako bismo primili nekog drugog. Ako to ne uradite, ostaće nepopunjeno mesto na kampu od koga se mnogo očekuje. Mislite o tome.

Od volontera će se očekivati da poštuju pravila kampa i ponašaju se odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge.

Volonterski kampovi u Srbiji 2021 su otvoreni za učesnike iz Srbije i na srpskom jeziku.